Dit zijn de 4 mooiste bedrijfspanden waar jij in wil werken

Dit zijn de 4 mooiste bedrijfspanden waar jij in wil werken

Wist je dat mensen die in een aangename omgeving werken productiever zijn? En dat niet alleen, ze hebben ook een betere houding ten opzichte van hun werk. Win-win! Bovendien hebben werkgevers die investeren in het uiterlijk van hun werkplek de neiging om werknemers van hogere kwaliteit aan te trekken. En daar hoort natuurlijk een mooi bedrijfspand bij. Naast dat het een goede indruk op klanten en opdrachtgevers achterlaat, straalt het ook professionaliteit uit. Hier zijn vier van de mooiste bedrijfspanden in Nederland waar je zult willen werken.

#1 Het Erfgoed Gebouw

Het Erfgoed Gebouw, gelegen in Amsterdam, werd oorspronkelijk in 1662 gebouwd als pakhuis voor de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Tegenwoordig zijn in het Erfgoed Gebouw een aantal bedrijven gevestigd, waaronder een reclamebureau en een PR-bureau. Het gebouw is zorgvuldig gerestaureerd, en het dient nu als een prachtige en unieke werkruimte voor de bedrijven om te vergaderen, nieuwe ideeën te ontwikkelen én te groeien.

#2 Het PostNL-gebouw

Het PostNL gebouw in Den Haag is een ander prachtig gerestaureerd traditioneel pand dat nu dient als kantoorruimte voor een aantal bedrijven. Het gebouw dateert uit 1869, en het werd oorspronkelijk gebruikt als postkantoor. Tegenwoordig is het PostNL gebouw een populaire werkruimte voor zowel kleine bedrijven als starters! Zo is het gebouw ontworpen om natuurlijk licht binnen te laten, wat helpt om vermoeide ogen te verminderen en creativiteit te bevorderen. Ten tweede is de kantoorruimte ruim en open, met veel bewegingsruimte. En last but not least: het is ook nog eens centraal gelegen. Zo ben je binnen no-time op je werk!

#3 De Burcht

De Burcht is een 15e-eeuws fort in Rotterdam dat oorspronkelijk werd gebouwd om de stad te verdedigen tegen een invasie. Tegenwoordig is De Burcht de thuisbasis van een aantal bedrijven, waaronder een bedrijf voor evenementenplanning en een software ontwikkelingsbedrijf. De unieke setting van De Burcht maakt het één van de populairste kantoorruimtes in Rotterdam!

#4 Nederlandse Bank

Wist je dat Zwolle een mooie stad is met een aantal mooie bedrijfspanden? Eén zo’n bedrijfspand in Zwolle is de Nederlandse Bank in de Waagstraat. De Nederlandse Bank is een prachtig voorbeeld van 18e-eeuwse architectuur, compleet met wit marmeren zuilen en een grandioze trap. Als je op zoek bent naar een unieke en mooie plek om te werken, overweeg dan een van deze vier mooie panden in Nederland.